Pozivamo Vas da prisustvujete INFO DANU: 

"Povećanje broja slobodnih lokacija za investiranje"

koji će se održati u okviru kampanje II

u četvrtak , 16. avgusta u 19h u mesnoj zajednici Glogonj.

Projekat "Povećanje broja slobodnih lokacija za investiranje" sprovodi grad Pančevo u partnerstvu sa Agencijom za ekonomski razvoj grada Pančeva, a projekat sufinansira Pokrajinski sekretarijat za međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu. Grad Pančevo i Agencija za ekonomski razvoj grada Pančeva imaju zajednički interes da se obim privrednih aktivnosti na teritoriji grada poveća, zbog čega želimo da promovišemo sve lokacije podesne za poslovanje.

U smislu partnerstva Grad Pančevo Vas poziva na saradnju, tako što će Vaše parcele i objekte proizvodne i skladišne namene, uz Vašu saglasnost, uvrstiti u ponudu lokacija za investiranje i na taj način Vas povezati sa potencijalnim investitorima.

S tim u vezi pozivamo sva zainteresovana fizička i pravna lica da prijave Sekretarijatu za privredu i ekonomski razvoj, parcelu i/ili objekat kao slobodnu lokaciju koju imaju u svom vlasništvu, a koju nameravaju da otuđe, odnosno daju u zakup.

Interes ćete imati Vi, kroz bolje iskorišćenje objekata i zemljišta, kroz mogućnost novih poslovnih kontakata, kao i Vaš grad, kroz zapošljavanje lokalnog stanovništva i podizanje životnog standarda.

Na INFO DANU u četvrtak, 16. avgusta od 19h imaćete priliku da se detaljnije upoznate sa ciljevima i rezultatima projekta, a moći ćete i da preuzmete obrazac prijave zemljišta i/ili objekta namenjenog prodaji ili davanju u zakup.

Tim za realizaciju projekta "Povećanje broja slobodnih lokacija" će u okviru Kampanje II ponovo obići sva naseljena mesta i gradske mesne zajednice i tom prilikom zainteresovanim građanima objasniti način prijave kao i uslove za prijavljivanje slobodne lokacije.

S poštovanjem,

Dragana Kućerović Administrativni asistent
Agencija za ekonomski razvoj grada Pančeva
Vojvode Petra Bojovića 2
Tel/fax 013/343 331 013/ 341 578