[ Aktuelno ] 19 Avgust, 2012 08:27

regata 2012U toku je prijavljivanje učesnika za treću Eko regatu Tamiš koja će biti održana od 24. do 26. avgusta 2012 godine.

Afirmacija Inicijative za vraćanje statusa plovnog puta reci Tamiš, na potezu od ušća u Dunav do Opova, glavni je cilj ovogodišnje treće „Eko regate Tamiš 2012“.

 (Dalje)

[ Aktuelno ] 17 Avgust, 2012 14:21

Deo članka J.Filipovića objavljenog u listu Pančevac

Živanović je u prvom obraćanju, sagledavajući stanje infrastrukture i priliv novca u kase naseljenih mesta, istakao da će se zalagati za malo drukčiju raspodelu finansijskih sredstava iz gradskog budžeta.

Gradski većnik zadužen za selo i ruralni razvoj je, stupajući na dužnost, od predstavnika mesnih zajednica tražio bilanse kada su u pitanju infrastruktura i priliv novca u poslednje četiri godine.

 (Dalje)

[ Aktuelno ] 03 Jul, 2012 14:29

Na nekoliko meseci posao su dobila četiri mlada čoveka iz Glogonja, sa evidencije pančevačke filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.

Posao su dobili u Javnom komunalnom preduzeću "Glogonj" na uređenja groblja i kišnih kanala, kao pomoć radnicima preduzeća.
Trenutno su angažovani na obnavljanju kišnog kanali u kraku ulice JNA.

 Fotografije

[ Aktuelno ] 28 Jun, 2012 13:01
Nastavljeni su radovi na izgradnji hrama Sv.Petra i Pavla. Po rečima oca Ivana Delića nabavljen je kompletan materijal za dalju izgradnju hrama, a danas 18. juna 2012 godine, na dan Prep. Petra Koriškog, počelo je zidanje. Radove izvodi građevinska firma iz Padine.

Fotografije

Više na sajtu SPC Glogonj
[ Aktuelno ] 28 Jun, 2012 12:58

Pozivaju se sva zainteresovana fizička i pravna lica, da uz potrebne dokaze prijave Sekretarijatu za privredu i ekonomski razvoj, parcelu i/ili objekat, kao slobodnu lokaciju koju imaju u svom vlasništvu,
a koju nameravaju da otuđe, odnosno daju u zakup. 

 

Vaše zemljište - moguća investicija!    (Dalje)

[ Aktuelno ] 28 Jun, 2012 12:48

U okviru akcije “Očistimo Srbiju 2012”, u subotu 9. juna, povodom Dana zaštite životne sredine, organizovana je akcija čišćenja centra sela i obale Tamiša. Kao i prethodnih godina "glavnu reč je vodilo" Javno komunalno preduzeće "Glogonj", koje je pokosilo travu na obali reke i odvezlo prikupljeno smeće. Akciji su se masovno priključili članovi Dobrovoljnog vatrogasnog društva "Glogonj".  (Dalje)

[ Aktuelno ] 28 Jun, 2012 12:39
glogonj_zdravstvena_stanica_m
Ambulanta

Javno komunalno preduzeće "Glogonj" uredilo prilaze Zdravstvenoj stanici "Glogonj".

Posle završenih radova na vodovodnoj mreži u u ulici JNA, izvođač radova u saradnji sa našim JKP-om je uredio prostor ispred ambulante.

Ostalo je samo da se betoniraju staze iz ulica JNA i Oslobođenja, što je naše preduzeće i uradilo i to bez ikakve nadoknade.

[ Aktuelno ] 25 Maj, 2012 17:40

Pančevac, 24.5.2012.

Glogonjski povrtari su u jeku sezone vađenja mladog krompira.

Prema rečima predsednika njihovog udruženja Koste Trebješanina, prinosi su solidni – oko kilogram po dužnom metru.

 Više u listu Pančevac

«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7