UČESTVUJETE U REALIZACIJI EVROPSKE NEDELjE LOKALNE DEMOKRATIJE 

Pozivamo Vas da do četvrtka, 11. oktobra 2012. godine svojim mesnim kancelarijama prijavite teme od značaja za život u vašem naseljenom mestu, o kojima biste želeli da razgovarate sa predstavnicima gradske vlasti.

U okviru obeležavanja Evropske nedelje lokalne demokratije (15 - 21. oktobra 2012. godine) predstavnici gradske vlasti posetiće tri naseljena mesta na teritoriji grada Pančeva 17, 18. i 19. oktobra i tom prilikom će sa predstavnicima skup&ˇtina MZ i žiteljima naseljenih mesta razgovarati o temama koje prethodno budu prijavljene. 

U zavisnosti od interesovanja građana i prijavljenih tema biće određeni timovi koje će činiti predstavnici gradske vlasti i naseljena mesta koja će posetiti, a vodiće se računa o grupisanju prostorno bliskih mesta, kako bi žitelji okolnih sela mogli bez napora da prisustvuju susretu i postavljuju pitanja koja su važna za život u njihovoj zajednici.

O mestu i terminu susreta bićete naknadno obavešteni.ˇ

U zavisnosti od interesovanja građana i prijavljenih tema biće određeni timovi koje će činiti predstavnici gradske vlasti i naseljena mesta koja će posetiti, a vodiće se računa o grupisanju prostorno bliskih mesta, kako bi žitelji okolnih sela mogli bez napora da prisustvuju susretu i postavljuju pitanja koja su važna za živ